Midtjyske Jernbaner fejrer Thyborønbanens 125-års fødselsdag

For 125 år siden blev jernbanen mellem Lemvig og Thyborøn ”født”. Efter megen møje og besvær åbnede Thyborønbanen i to etaper. Den 22. juli 1899 blev strækningen mellem Lemvig og Harboøre åbnet, mens den resterende del af strækningen til Thyborøn blev taget i brug den 1. november 1899. Det var dengang, køreplaner blev skrevet i hånden, og der var ekstra afgange på søn- og helligdage, Kongens fødselsdag og Grundlovsdag.

Midtjyske Jernbaner fejrer banens 125-års fødselsdag den 16. oktober 2024 sammen med kunder og alle dem, der benytter dagen til at tage på eventyr i toget.

Klik ind og se dagens program, der bl.a. byder på gratis togrejse på Lemvigbanen hele dagen, kaffe og fødselsdagsboller på Lemvig Station m.m.: https://mjba.dk/.../Invitation-til-fejring-af-125-aars...

Vær opmærksom på, at man ikke kan benytte Midttrafiks rejsegaranti på Lemvigbanen den 16. oktober, hvor der er gratis kørsel. Det er ikke muligt at få refunderet dagen, hvis man har pendlerkort, pensionistkort eller ungdomskort. Midttrafik refunderer heller ikke billetter, der ved en fejl er købt til Lemvigbanen til brug den 16. oktober 2024.